21st Century Skills
Compleet programma voor duurzame vitaliteit

Verbindend samenwerken

Ons 21st Century Skills programma staat in teken van verbinding. In verbinding blijven, met jezelf, en met elkaar. Het gaat hierbij om vaardigheden zoals teamwork, communicatie, assertiviteit en leiderschap.

Samen de toon zetten tijdens een inspirational kick-off om vervolgens meer de diepte in te gaan tijdens de workshops.

Meer succes door assertief samenwerken

Met deze assertiviteitstraining leer je voor jezelf op te komen, met respect voor jezelf én de ander. Dit helpt jou én raakt tegelijkertijd ook je collega. Tijdens deze lichaamsgerichte training krijg je razendsnel inzicht in gedrag en leer je hoe jouw lichaam bijdraagt aan effectief assertief gedrag.

Be like water

Leer efficiënt werken onder wisselende omstandigheden. Deze actieve boksworkshop is gebaseerd op de martial arts principes. Je ervaart hoe omstandigheden binnen seconden kunnen veranderen en hoe je daarop kunt reageren. We werken aan het opbouwen van een flexibele geest om cognitief wendbaar te zijn. Vaardigheden zoals overzicht houden en focussen komen hierbij uitgebreid aan bod.

Het positieve brein

Elk zakelijk en persoonlijk resultaat verbetert met een positieve instelling. Het helpt je niet alleen bij het behalen van je resultaten, maar ook in de samenwerking met anderen. We kijken naar de mechanismen om ons brein opnieuw te bedraden, positieve resonantie te produceren en duurzame ‘positiviteitspatronen’ te creëren.

Kick-out

Samen afsluiten met een verfrissende en sociale wandeling door de wijk Kanaleneiland. We nemen je mee om de wijk beter te leren kennen en o p een andere manier te ervaren, en je krijgt direct zicht op de maatschappelijke impact die we met LiV Utrecht nastreven.

Meld hier je organisatie aan voor ons unieke aanbod

EnergyPlatform | ROM Utrecht | Boksz | FDC | Provincie Utrecht