Teambuilding workshops

Kom samen in beweging met onze workshops!

Focussen onder druk

Hoe kun je je aandacht richten? Hoe herken je afleiding? Hoe kan je je hersenen trainen om je focusvermogen te vergroten? En hoe houd je focus onder druk?

De omstandigheden waaronder we werken in de huidige tijd zijn radicaal veranderd, en voor velen van ons is het een grotere uitdaging om focus te creëren of te behouden. Daar gaan we in deze sessie op in! Een tipje van de sluier: verander je omgeving om zo de kans op afleiding te verkleinen.

Intelligent bewegen voor optimale breinfuncties

Hoe kan lichaamsbeweging leiden tot persoonlijke groei?

Door je lichaam slim te betrekken bij de dingen die je doet, oefen je invloed uit op de werking van je brein. Hierdoor ga je meer wilskracht ervaren, creativiteit opwekken en productiviteit verhogen. Gedrag veranderen op een effectieve en duurzame manier door intelligent te bewegen. Je moet alleen wel even weten hoe dat werkt. Vanuit een persoonlijk verhaal, inspirerende succesvoorbeelden en wetenschappelijke onderbouwing leer je heel concreet hoe ook jij intelligent kunt bewegen.

Meer succes door assertief samenwerken

Met deze assertiviteitstraining leer je voor jezelf op te komen, met respect voor jezelf én de ander.

Dit helpt jou én raakt tegelijkertijd ook je collega. Als je weet hoe je dat op een constructieve manier doet is dat winst voor iedereen. Tijdens deze lichaamsgerichte training krijg je razendsnel inzicht in gedrag en leer je hoe jouw lichaam bijdraagt aan effectief assertief gedrag. Ga samen met ons de ervaring aan om assertief en succesvol samen te werken.

Be like water

Leer efficiënt werken onder wisselende omstandigheden, zoals bijvoorbeeld in de samenwerking met een nieuw team of een wisseling van werkzaamheden.

Deze actieve boksworkshop is gebaseerd op de martial arts principes. Je ervaart hoe omstandigheden binnen seconden kunnen veranderen en hoe je daarop kunt reageren. We werken aan het opbouwen van een flexibele geest om cognitief wendbaar te zijn. Vaardigheden zoals overzicht houden en focussen komen hierbij uitgebreid aan bod.

Het positieve brein

Elk zakelijk en persoonlijk resultaat verbetert met een positieve instelling, denk aan; productiviteit, creativiteit, veerkracht, energie en flow.

Het helpt je niet alleen bij het behalen van je resultaten, maar ook in de samenwerking met anderen. We kijken naar de mechanismen om ons brein opnieuw te bedraden, positieve resonantie te produceren en duurzame ‘positiviteitspatronen’ te creëren. Het grootste deel van de training bestaat uit praktische oefeningen zodat het effect direct merkbaar is.

Be here now

Boksen als een metafoor voor het leren omgaan met uitdagende situaties in je leven. We nemen je mee in onze Dojo! Do betekent de weg, Jo staat voor de plek waar je leert. Oorspronkelijk is het de universiteit van het leven, wat uiteraard meer inhoudt dan bewegen alleen.

Je gaat actief aan de slag met ademhaling en mindfulness oefeningen. Herken jouw fysieke signalen en maak gebruik van de kracht van je ademhaling. Ook ga je spelenderwijs op zoek naar balans. Dit helpt je om creatiever naar situaties te kijken, het houd je flexibel in je reacties en je keuzes en het helpt je te relativeren en te ontspannen.

Meld hier je organisatie aan voor ons unieke aanbod

EnergyPlatform | ROM Utrecht | Boksz | FDC | Provincie Utrecht