Ons verhaal

Samen voor een vitale stad!

LiV Utrecht is een consortium van verschillende vitaliteit aanbieders van Utrechtse bodem. Vanuit onze verschillende invalshoeken en achtergronden bundelen we expertise en ervaring. Als onderdeel van de stichting Urban Vital Movement, zetten we ons graag in voor de stad waar we werken, wonen en recreëren. Voor ons een unieke kans om lokaal meer betekenis te kunnen geven en een vitalere samenleving te ontwikkelen. Het is onze droom om niet alleen onze krachten, maar die van alle bedrijven in Utrecht te bundelen om in 2030 de meest vitale stad ter wereld te zijn.

Het programma wordt ondersteund en uitgevoerd door lokale organisaties! Een deel van deze organisatie bevindt zich in het hart van Kanaleneiland. Bekijk de video voor ons verhaal.

Boksz

Een sportieve manier om te ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. Spelenderwijs leren over jezelf, het biedt de gelegenheid te ontdekken hoe jij reageert op anderen en op moeilijke situaties. Je leert ook op een constructieve manier daarmee om te gaan. Leren door boksen in een groep of met individuele boks coaching.

FDC

Fysiek & Mentaal Vitaal. Bewegen waarin het versterken van doorzettingsvermogen , motivatie en weerbaarheid centraal staan. Het FDC is het meest complete Centre op het gebied van vechtsport, dans, cardio en bewegen onder deskundige en professionele begeleiding.

Lifeguard

De vitale factor. Betrokken medewerkers, bevlogen leiders en goed samenwerkende teams; dat is een vitale organisatie. Al 18 jaar versterkt Lifeguard de vitaliteit van toonaangevende organisaties. Zij zorgen dat ze wendbaarder, weerbaarder en alerter worden, waardoor ze duurzaam beter presteren. Nu en in de toekomst.

SpatVerandert

Verandering met Impact. Vitaliteit door het hele lichaam te betrekken, fysiek, mentaal & emotioneel – Dat is de SPAT Methode. Als specialist in beweging en gedragsverandering weet SpatVerandert als geen ander dat lichaamsbeweging betrekken bij het veranderproces de kans op succes vergroot.

EnergyPlatform

Energieke medewerkers. Optimale Prestatie. Klaar voor de toekomst met het welzijn van medewerkers geïntegreerd in het dagelijks bestaan van de organisatie. Al ruim 7 jaar helpt EnergyPlatform organisaties met vraagstukken rondom vitaliteit, employee wellbeing en duurzame inzetbaarheid.

Meld hier je organisatie aan voor ons unieke aanbod

EnergyPlatform | ROM Utrecht | Boksz | FDC | Provincie Utrecht